• info@izmirhaliyikamaci.com
  • 0 (507) 078 97 55
News Photo

Halı Yıkama Nasıl Yapılır?

Evlerimizin vazgeçilmezi olan halılar, devamlı kullanıldığı için zamanla kirlenmektedir. Bu nedenle halılarınızın temizliği sağlık açısından önemlidir. Ayrıca halılarınızda bakteri birikmemesi için özenle ve profesyonelce bir temizlik yapıldığında bu sorun tamamen ortadan kalkar. Çocuklu evlerde genellikle üstünde oynadıkları halıların temizliğine de ayrıca dikkat etmelisiniz. Halı yıkama nasıl yapılır veya nelere dikkat edilmesi gerekir bunları sizin için cevaplayacağız.

Tercihen evde halı yıkayanlar da olabiliyor fakat gereksiz su tüketimi faturanıza yansıyacaktır. Ayrıca ekstra yorgunluk da size gereksiz bir zaman kaybı yaşatır. Halı temizliği için detaylı bir işlem gerekir. Aksi halde olması gerektiği gibi temizleme gerçekleştirilemez. Bu işlem için özel deterjanlar ve temizlik malzemelerinin kullanılması gerekir. Evde yapılan halı temizliği, halının içinde bulunan tozu ve bakterileri yeterince arındıramaz. Günümüzde halıyı evde yıkamak ve kurutmak neredeyse imkansızdır. Bu nedenle evde halı temizliği nasıl olur diye düşünüyorsanız çok haklısınız; bu pek mümkün değil. Hem alan yetersizliği hem de kurutma işlemlerinde sorun yaşayabilirsiniz.

Halınızı yıkatmak için hem uygun fiyatlı hem de sizi memnun edebilecek hizmet vermekteyiz. Bütçenize uygun rahatlıkla halılarınızı temizletebilirsiniz. Nefes Halı Yıkama fabrikasında profesyonel ekibimizle en iyi sonucu almak için gerekli tüm ekipmanlarla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Temizlik için alınan halılar, ilk aşama olarak önce çırpma makinesinde tozlarından arındırılmaktadır. Bu aşama tozların yıkama aşamasında halıya yapışmaması için önemlidir.

Tozlarından arındırılan halılar bir süre su havuzunda bekletilmekte ve daha sonra yıkama makinesine konularak yıkama işlemi başlamaktadır. Yıkama işlemi bittikten sonra kurutma makinesine alınarak güzelce kurutulmaktadır. Son olarak halınıza uygun büyüklükte bir alanda havalandırma işlemi yapılmaktadır.

Paylaşın

Yorum Yapın

Henüz karar veremediniz mi? Bizimle iletişim kurun.